Liefde en relaties

Liefde is de kracht in jou om uit te leven

by yvon
Liefde en relaties

Als er één onderwerp is waar veel vragen over worden gesteld aan mediums en paragnosten van Mediumchat. Is dat over liefde en relaties. Wat kunnen hiervoor de redenen zijn?

Redenen voor vragen over liefde en relaties

  • We weten niet wat liefde is
  • De angst iemand te verliezen is groot
  • Het ontbreekt ons aan de juiste vorm van communicatie
  • We associëren liefde met een ander
  • Bij een liefdesrelatie leven we in utopia

Grenzeloos verliefd

Als klein kind kun je al dromen van een prinsessenhuwelijk. Waarbij liefde volledig wordt geromantiseerd. Tel daarbij op, dat iedereen liefde associeert met een ander. Daar zijn de brokken, problemen, desillusies als het om liefde en relaties gaat.

Associatie met geluk

Zolang de mens liefde blijft zien als een liefdesrelatie. En het blijft associëren dat je dan gelukkig wordt en bent. Blijven de vragen over liefde en relaties altijd bestaan. Liefde is namelijk niet wat wij er bij invullen. Het is ook geen gevoel. Wat is het dan wel?

Chat op het bekende platform mediumchat4all.com over liefde en relaties

We weten niet wat liefde is

Zolang niemand ons vertelt wat liefde is, zal het invullen van een liefdesrelatie voor een ieder ingewikkeld zijn. Maar ook tegenvallen en al die verwachtingen die men er bij heeft in zeer grote teleurstellingen uiteen spatten. Heeft iemand jou ooit verteld wat liefde is? of heb je er zelf iets bij ingevuld?

We denken bij liefde aan een relatie met iemand. Maar ook aardig zijn, beleefd, respectvol. Oftewel lief voor een ander zijn en iets voor een ander over hebben. Maar klopt dit wel? We denken ook dat liefde een gevoel is. Dat gelukzalig aanvoelt, zodra we verliefd worden. Ook hierbij wederom de vraag. klopt dit?

Wat is liefde?

Ja het klopt, het is inderdaad liefdevol zijn voor een ander. Wat tevens inhoud aardig zijn en beleefd. Tot zover klopt het wat we er over meekrijgen. Echter ze vergeten ook iets. Wat ongelooflijk belangrijk is. namelijk liefdevol voor jezelf zijn. Dat jij deze houding naar jezelf weerspiegelt. En die houding zich weer spiegelt naar een ander.

Liefde is houden van jezelf

Als jij niet van jezelf houdt, omdat we dat niet leren. Luidt de uitspraak. Hoe kun je dan van een ander houden? En dit klopt. Wij leren niet van onszelf te houden. Echt niet. We leren onszelf juist weg te cijferen. Met alle gevolgen van dien. Vind je het dan gek dat er zoveel vragen zijn over liefde en relaties! Natuurlijk niet. We zijn allemaal vanaf onze pubertijd in de liefdesleer. Maar gelukkig zijn er bekende mediums en paragnosten van mediumchat4all.com die jou heel snel wegwijs kunnen maken. In van jezelf leren houden. En liefde te gaan zien als de kracht om uit te leven. Start vandaag nog. Om zo veel leed en liefdesverdriet te voorkomen. Dansen naar evenwicht is de bedoeling samen!

Mediumchat.blog

Chatconsult Levensvragen Mediumchat Paragnostenchat